TOIMINTA-ALUE

range

Hattula

Hattulan pohjoispuolella sijaitsevalla kuopalla on saatavilla sekä kivi -että sora-ainesta. Hyvän sijaintinsa sekä palvelunsa ansiosta se on noutoasiakkaiden suosikkikohde. Kiviaines on harmaata/harmaanruskeaa. Radioaktiivisuus on ollut STUK:n mittauksissa hyvin alhainen, jonka vuoksi tämän kuopan kivi- ja sora-aines on erittäin suosittua mm. omakotitalorakentamisessa. Myös liukassepelit liikkuvat liukkaasti tämän kuopan kautta.

range

Hausjärvi

Hiekkakuoppa sijaitsee Hausjärven Oitissa. Kuopalta on saatavilla hiekkaa ja penkkasoraa. Valttikortteihin kuuluvat kivet ja singelit. Kauniin harmaanpunertavaa kiveä käytetään mm. katujen kivetyksessä, puutarhoissa ja liikenneympyröissä.

range

Hämeenlinna

Hämeenlinnan länsipuolella sijaitsevassa kiviaineskuopassamme on saatavilla murskattuja kiviaineksia moneen eri käyttötarkoitukseen. Kuopalta ajetaan raaka-ainetta betonitehtaille sekä kiviaines soveltuu eri rakentamis- ja täyttökohteisiin kaupungin alueella. Kiviaines on väriltään harmaanpunaista, josta punaisuus tulee toisinaan vahvasti läpi.

range

Janakkala

Janakkalassa on sekä kallio- että sora-aineskuoppia, joten tuotevalikoima on monipuolinen. Saatavilla on esimerkiksi seulottua hiekkaa betonin valmistukseen ja ratsastuskenttien pohjiin, kuten myös kalliomurskeita tien parannuksiin ja muihin rakennuskohteisiin.

range

Hyvinkää

Moottoritien läheisyydessä on sekä kiviaines- että sorakuoppa. Kuopat palvelevat sijainniltaan sekä Riihimäen että Hyvinkään lähiseutua aina pääkaupunkiseudulle asti. Kiviaines on kauniin mustanharmaata, mikä tulee parhaiten esille pihakäytössä. Kummatkin kuopat palvelevat myös Etelä-Suomen betonitehtaita.

range

Kangasala

Kangasalan ja Pälkäneen rajalla sijaitseva santakuoppamme palvelee syrjäisestä sijainnistaan huolimatta Tampereen alueen betonin valmistusta ja golfkenttiä, noutoasiakkaita sekä monia tienrakennuskohteita. Tältä kuopalta lähtee ainesta myös monien metsä- ja mökkiteiden pohjaksi.

 

range

Karkkila

Karkkilassa sijaitseva Santalansuo on nimensä mukaisesti santakuoppa, josta viedään hiekkaa pääasiassa Etelä-Suomen betonitehtaille. Hiekka seulotaan tasaiseksi betonimassaan soveltuvaksi raaka-aineeksi.

range

Tuulos

Hämeenlinnan Tuuloksessa sijaitsevalla kuopalla on hienoa hiekkaa, joka on suosittua golfkenttien kasvualustamateriaalia. Tuotteen käyttöominaisuuksia parantaaksemme sekoitamme hiekan sekaan turvetta. Samalla kuopalla on myös kenttien väylähiekaksi soveltuvaa ainesta. Hiekan rakenteen ansiosta siitä on rakennettu hyvin tuloksin myös esteratsastuskäyttöön suunniteltujen ratsastuskenttien pohjia.

Niemisen Sora Oy

Y-tunnus: 0987061-9

captcha(Kirjoita viereiset kirjaimet)