TOIMINTA-ALUE

range

Tuulos

Hämeenlinnan Tuuloksessa sijaitsevalla kuopalla on hienoa hiekkaa, joka on suosittua golfkenttien kasvualustamateriaalia. Tuotteen käyttöominaisuuksia parantaaksemme sekoitamme hiekan sekaan turvetta. Samalla kuopalla on myös kenttien väylähiekaksi soveltuvaa ainesta. Hiekan rakenteen ansiosta siitä on rakennettu hyvin tuloksin myös esteratsastuskäyttöön suunniteltujen ratsastuskenttien pohjia.

range

Kangasala

Kangasalan ja Pälkäneen rajalla sijaitseva santakuoppamme palvelee syrjäisestä sijainnistaan huolimatta Tampereen alueen golfkenttiä, noutoasiakkaita sekä monia tienrakennuskohteita. Tältä kuopalta lähtee ainesta myös monien metsä- ja mökkiteiden pohjaksi.

range

Hämeenlinna

Hämeenlinnan länsipuolella sijaitsevassa kiviaineskuopassamme on saatavilla murskattuja kiviaineksia moneen eri käyttötarkoitukseen. Kuopalta ajetaan raaka-ainetta betonitehtaille sekä kiviaines soveltuu eri rakentamis- ja täyttökohteisiin kaupungin alueella. Kiviaines on väriltään harmaanpunaista, josta punaisuus tulee toisinaan vahvasti läpi.

range

Janakkala

Janakkalassa on sekä kallio- että sora-aineskuoppia, joten tuotevalikoima on monipuolinen. Saatavilla on esimerkiksi seulottua hiekkaa betonin valmistukseen ja ratsastuskenttien pohjiin, kuten myös kalliomurskeita tien parannuksiin ja muihin rakennuskohteisiin.

range

Hyvinkää

Moottoritien läheisyydessä on sekä kiviaines- että sorakuoppa. Kuopat palvelevat sijainniltaan sekä Riihimäen että Hyvinkään lähiseutua aina pääkaupunkiseudulle asti. Kiviaines on kauniin mustanharmaata, mikä tulee parhaiten esille pihakäytössä. Kummatkin kuopat palvelevat myös Etelä-Suomen betonitehtaita.

Niemisen Sora Oy

Y-tunnus: 0987061-9