Yritys

HISTORIA

Timo Nieminen on ollut mukana maarakennus- ja kuljetusalan yritystoiminnassa vuodesta 1974 alkaen. Ensin toimenkuvaan kuului talvisin heinäkuljetukset sekä laahakaivinkoneurakoinnit. Kesäisin laahakaivinkoneella kaivettiin suomultaa, jota kuljetettiin Hauhon lähikuntiin. Myöhemmin kuvioon tulivat mukaan aurausurakoinnit ja soran ajo kahdella kuorma-autolla ja kahdella pyöräkuormaajalla.

Refrenssit

Niemisen Sora Oy:n perusti Timo Nieminen yhdessä appensa Matti Yläsen kanssa vuonna 1994. Toimialana on ammattimainen autoliikenne, soran ja maa-ainesten jalostus, murskaus ja myynti.

Vuodesta 2002 alkaen yrityksessä erikoistuttiin betonitehtaiden kiviaineksiin, maisemarakentamisessa käytettävien kenttäkivien jalostukseen ja golf-kenttä-rakentamisessa tarvittavien materiaalien valmistamiseen.

Refrenssit

Vuonna 2003 Niemisen Sora Oy:ssä toteutettiin ensimmäinen sukupolvenvaihdos, jolloin toiseksi omistajaksi vaihtui Anne Nieminen. Heidät palkittiin vuonna 2003 Hauhon vuoden yrittäjinä. Syksyllä 2016 Anne Nieminen nukkui pois ja Timon rinnalle tuli heidän poikansa Eero Nieminen.

YRITYS TÄNÄÄN

Niemisen Sora Oy toimittaa sora- ja kalliojalosteita työmaille usean vuosikymmenen kokemuksella nopeasti ja varmasti. Sujuva toimintatapamme ja vahva kokemuksemme edesauttavat joustavaa ja luotettavaa työskentelyä työmailla.

Yritys on lähtenyt pienestä liikkeelle, mutta on kasvanut toimitusjohtaja Timo Niemisen luotsaamana vaikuttavaksi toimijaksi niin Etelä-Suomen betoniteollisuudessa kuin uudisrakentamisessa ja peruskorjauksessa. Toiminta-alueemme ulottuu Tampereelta Helsinkiin, keskittyen kolmostien läheisyyteen. Toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi uusille alueille on saatu maa-aines- ja ympäristölupia. Maa-alueita on haussa ja käytetyt alueet maisemoidaan ja hoidetaan lupamääräysten mukaisesti.

Oma kalusto hoitaa maa-aineksen jalostuksen kuorinnasta kasalle. Jokaisella kuopalla on käytössä kuormaajat ja kaivurit. Omien murska-asemien lisäksi kotimaiseen verkostoomme kuuluu sekä murskausyrittäjiä että useita kuljetusalan toimijoita.

Niemisen Sora Oy

Y-tunnus: 0987061-9